London <3

Hej! Tänkte nu skriva en av London-inläggen. Kommer alltså att skriva två stycken, en om klädaffärer och lite andra affärer och sen visar jag alla olika bilder och andra ställen jag var på :)
 
London är fullt av fina olika affärer. Shoppingen är underbar och till och med mataffärerna är bättre än här, enligt mig. So, let's do this! Kommer tipsa om några bra ställen och några dåliga ;
 1. TOPSHOP
I London finns en jättestor TopShop på fyra våningar. Visst, TopShop finns i Sverige också men det här var något helt annat! Väldigt coolt!
 
 
2. HOUSE OF FRASER
Det här är ett stort varuhus fullt av allt, här köpte jag mina UGGs, billigare än i Sverige. Stort fint varuhus, besök om ni ska till London!
 
3. JOHN LEWIS
Ännu ett varuhus, också rätt billigt men ändå fint! Fullt av alla fina märken men för mindre än i Sverige. Fick mina Hunters här, några hundringar billigare.
 
4. NANDOS
Inte en affär, en restaurang. De har bara kycklingrätter. Ett måste om man är en Directioner, Nialls favoritrestaurang. Det var supergott! <3
 
5. KFC
En snabbmatsrestaurang med typ kycklingvingar, majkolvar, hamburgare, pommes mm. Ganska fettig mat men det var ändå gott.
 
6. SELFRIDGE
Fint men lite dyrare varuhus. Köpte inget därifrån men det var skitmysigt!
 
7. UNIQLO
Läste om den här affären på nätet och alla sa att den var jättebra. Jag tänkte att affären skulle vara full av allt möjligt fint. När jag gick in där var det verkligen en besvikelse! Alla kläder var jättefula och tråkiga. Rekommenderar verkligen inte!
 
8. PULL & BEAR
Skitcool affärer där kläderna är av en lite rockigare stil. In love with this place! Must see!
 
9. MILKSHAKE CITY
(Förlåt, kunde inte få en bild på hela skylten) En liten milkshakebar som ligger i en av Londons förorter. Det var svårt och krångligt att hitta dit och det tog rätt lång tid. Men under resan fick man se olika delar av London, riktigt fint! Hade läst om detta stället för rätt länge sen och har velat gå dit sedan dess. Det finns nämligen en One Direction milkshake där. De har själv varit där och valt smakerna och allt. Verkligen värt att gå till och den smakade riktigt gott!
 
10. PRIMARK
Stor affär med kanske inte världens bästa kvalite på kläderna och dem andra sakerna men den bra sidan är  att det finns skitmycket fina kläder. Om man hittar något så behöver man inte änns kolla på prislappen för man har råd med det ändå. Ett ställe värt att besöka!
 
11. CLAIRE'S
En söt accesoaraffär. Dem har vanliga skitfina smycken och andra accesoarer och kändisprylar. Bl.a. One Direction, Justin Bieber, Twilight och Hunger games. Ett måste!
 
12. FOREVER 21
Bästa affären någonsin. Fina smycken, pyjamasar, festkläder och och andra kläder. Inte för dyrt men bra kvalite med kläderna ändå. Älskar detta stället! <3
 
13. MARKS & SPENCERS (INTE HELT SÄKER PÅ NAMNET...)
En matbutik som är fullspäckad med allt möjligt. De stora M&S har kläder och sånt också men Simply Food affärerna har bara mat. Till och med mataffärerna är perfekta. Allt engelskt godis är så himla gott...!
 
14. HARRODS
Mysigaste "varuhuset" i hela London! Försökte ta bild på huvudentren men det det gick inte... Varuhus med mycket av allt och en massa fina cefeer för olika humörer. Detta är ett måste för alla som ska till London! Allt är väldigt mysigt och det var fullspäckat med julsaker och stora avdelningar med julgodis.
 
Alla klädaffärer i London är fulla av olika kläderoch accesoarer, man hinner nästan inte se allt. Verkligen ett ställe värt att åka till och min favoritstad i hela världen (förutom städerna i Finland). Det är så mysigt och trevligt där! Allt är perfekt där och alla borde åka dit åtminstonde en gång, wonderfull! Kan på riktigt inte förklara med ord om hur underbart det är där.... <3 Hann inte ta bild på alla affärer men men....
Ha det bra!
 
//Pinja
 
 
 

Kommentarer
Lilly säger:

Fin blogg <3
Undrade bara:
-Vilka bloggare är era egna favoriter?? :)

2012-12-11 | 19:17:33
erika säger:

Ska troligtvis till London nästa år, så riktigt kul att läsa om olika affärer! :)

Svar: Haha, tack :) Det är verkligen jättekul i London!
Aava, Pinja, Lisa och Natalie

2012-12-15 | 16:16:30
Bloggadress: http://erikak.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback