no U don't mean..

Heeej!
jaa det hära får bli kort för ska snart gå sova ;)
om jag säger ärligt så hände det inget specciellt alls idag..
men en sak blev jag lite chockad över.. (brukar aldrig ha så tur så aa)
kolla en tjej som gick i våran klass (hon bor i finland nu) åker på fredag (den här fredag 1 feb)
hit till sverige och tar samma båt som vi åker till Åbo så vi kommer träffa henne på båten! Fett kul!<3
har inte sätt henne på typ 6-7 år? oh shit, vart har tiden gått? :o
jaa inget annat hände förutom att jag fick en ny resväska haha, som jag ska ta med till mynis<3



Haha en bild på muoah!<3 yök nattinatti! goodnight sleepthight dont let the bed bugs bite ;) 
öitä öitä nää unis ötököitä! <3 finska ;) //Aava

100

Yay bara 100 dar kvar till friends Arena konserten! <3<33
 

 

New in! :D

Idag efter skolan så gick jag hem och så åkte jag och mamma in till stan, vi gick först till Hollister och kollade lite och köpte en klänning till Linn som hon velat ha länge, sen gick vi till JC och jag provade byxor. Till slut blev det två par, ett par svarta och ett par blå. De svarta är crocer med hög midja och de andra är ett par som ''jobbar'' med  Aloe vera, så de doftar gott och ''smörjer'' in kroppen. Haha, jätte svårt att förklara men aa. De är jätte mjukt tyg och mysiga! Ni ska få bättre bilder senare! Hejdå!

Störigt.

Sist jag skrev, var då jag skrev om Ebba. Då skrev jag ju: vi leker och har kul, och det har stört mig sååå mycket. Jag var tvungen att blogga, men fick panik för just då tog hon mitt smyckesskrin och vände upp och ner, alla örhängen kom med, jobbigt! Men det var kul att leka med henne, men jobbigt att städa efter henne. :P
Hon rörde på sig hela tiden, hon kunde seriöst inte sitta still, haha!

Top 3

Hej! Jag som längtar så mycket till sommaren tänkte visa upp mina top 3 favorit sommarskor.
Converse är perfekt! Dem är snygga, sköna, passar vid alla tillfällen. Dessutom är dem svala på sommaren.
 
Ballerinor finns i alla olika färger och designer. Nästan alla är fina. Älskar dem, det känns som att man bara flyger fram när man har på sig ballerinor för första gången efter vintern.
 
Flip flops. Inte världens bekvämaste att gå i en hel dag men perfekta att ha på stranden.
 

Justgirlythings Summer~


 
 
 
 
 

A Day Like All~

Hej alla! :)
 
Dagen har flytit på som alltid, sista lektionen hade vi hemkuskap. Vi gjorde american pancakes fast jag åt inte. You know, det är socker i. Sen när jag kom hem vräkte jag i mig mat, äggröra och bacon, haha, protein! Tänkte fixa ett skönhetsinlägg/modeinlägg snart, ja, hejdå!

~One week left~

Hej :)  (gör en snabb inlägg)

Jaa igår var jag hos min kusin och hon heter Estelle
vi lekte lekar och många olika saker :) hon är 11 :)
Jaa hon har en hamster som heter Sipu (jaa ni läste rätt) 
he is soo cuute!<3 har tappat bort bilden men sätter in den senare :)
 
exakt 1 vecka kvar  yaay!<3 då ska vi till finland o utebytestudenta! :)

Åhh saknar sommaren!! ;( <3 //Aava

Memories~//Pinja


Sommar

Längtar så himla sjukt mycket till sommaren. Ska se till att sommaren 2013 ska bli den bästa. Lite saker jag vill göra under nästa sommar:
-Åka till Finland
-Besöka Helsinki och Oulainen
-Bada mycket i Finland, shoppa, äta glass, cykla och jogga
-Ta massor med bilder
-Åka utomlands (Finland räknas inte)
-När jag är i Sverige: Vara med kompisar, bada, picknick mm.
-Vara i Finland så länge som möjligt
 
 
 
 
 
 
 
 

Sminket~

Tänkte visa vad jag köpt, det är inte mycket, bara lite minimini-shopping. Sånt som jag verkligen behövde, det var rätt billigt också!
 Mascara - 139 kr
 
 Puderborste - 25 kr (!!)
 
Ögonskuggspensel - 19 kr (!!)
 
Läppstift i färgen Summer Queen Nr. 91 - 65 kr
 

Ebbis! :D

Heej! Jag sitter just nu med en liten tjej som heter Ebba. Vi leker och har kul, måste gå och kolla vad hon ska göra. Hejdå!

Ica Maxi

Hej! Har precis kommit hem från Ica Maxi, var där med mamma. Vi köpte en massa goa grejer, men inget med socker ;) Så irriterande att allt gott ska stå så framme i alla affärer, då blir man ju suktad! Har lovat mig själv att inte äta onyttigt tills nästa söndag, då ska vi till Mynämäki så då måste jag få äta all finsk choklad, chips mm. Köpte lite smink. Haha, låter kanske lite konstigt, men dem har fixat om hela stället och det finns faktiskt massor med smink och andra skönhetsprodukter! :) Vi köpte också The Last Song som jag ska kolla på nu på kvällen. Pratade med mamma och pappa om att skaffa marsvin och de sa kanske att det antagligen går !! Borde plugga lite mer men det får bli imorrn. Visar senare det jag köpt.
//Pinja
Saker man blir suktad av:


I Want~

Hej! Känner mig lite kreativ idag, vad ska jag göra? Vennem, kanske fixa lite i mitt rum, rita kläder, något sånt? Snart kommer det iaf bli riktigt tråkigt! Måste nämligen läsa till Fysikprovet om jag på något sätt ska klara det. Har fått lust att skaffa nya marsvin, måste bara få mamma och pappa att gå med på det! I sånna fall skulle det vara två korthåriga honor. Men vi får se om det blir något, man får ju alltid hoppas!

Hollister summer wanties & more~

Hej!
Idag var den en sån där vanlig tråkig dag i skolan, alltså, vi gjorde absolut inget kul. Känner mig nästan deprimerad, så tråkigt var det. Och det känns väldigt jobbigt och ansträngande att behöva prata svenska hel tiden, haha LOL? Även fast jag typ kan svenska bättre än finska (eller I don't know) så pratar jag hällre finska. Ja, så var jag med mamma på stan efter skolan. Köpte bara ett par mjukisar, jag behövde nya :) Så åt vi yoghurt glass och så, som btw är supergott. Hittade också en del på Hollister, Zara och så vill jag ha den där skjortan från Gina som jag visade här förut :)
 
Okej, hittade en tröja och massor av byxor på zara som jag dessvärre inte har bild på. Tröjan hade en fågel på framsidan och knappar hela vägen på baksidan. Så hittade jag flera par byxor med nitar som jag tycker är sjukt snyggt :) Dessutom har Hollister skitfina sommarkläder. Älskar alla toppar och dem vita shortsen och byxorna <3
 
Den här sjuktsnygga byxdressen fanns på Hollister, måste bara ha den tills i sommar!
 
Fanns också på Hollister, älskar den!
 
Ooh! har länge velat ha en sån här topp, och nu finns dem på Hollister, yay! <3 Ska ha!
 
Det fanns också en massa somriga parfymer.
Det fanns sånna små också, gulliga :) ifall man inte vill ha en hel flaska.
 
Somrig Body Mist.
 
Ennu en parfym.
 
Hollister har också en massa andra toppar, alla är sjukt fina och somriga, längtar så himla mycket tills sommaren! Vill träffa vänner och släkt i Finland! ooh, längtar så mkt!
 Vi ska ju till Finland alldeles strax med klassen men på sommarn är det en helt annan sak! Dessutom ska vi till olika städer då också.
 
Så var det den här urfina våriga jackan från Zara.
 

Hejsan :)

Hej! Nu är jag hemma och chillar. Kommer snart ta en dusch och sen fortsätta med chillandet ;) På finska lektionen fick vi tillbaka finska proven, det gick rätt bra. Sen hade vi lite andra lektioner. Så hade vi idrott, styrketest. När dem andra hade gått så stannade jag, nata, lisa och några andra tjejer kvar i jumppasalen. Vi tog en tjock matta och ställde upp den, så tog vi fast i kanterna och ramlade ner. Lite svårt att förklara men vi filmade det och videon finns på VideoFyMe på ett account som heter Emiliak, kolla gärna in den ;) Ni kan också följa mig med, heter bara Pinja. Efter idrotten så gick jag och Nata och två till tjejer till donken och satt där ett bra dag, skrattade mycket och så. Sen gick vi hem och här sitter jag och tråkar. Snart åker vi till Mynämäki. Både längtar och inte, kul kommer det bli på båten iaf!
 
 

At the moment

Heej! Jag gjorde en ''at the moment'' deisgn och så, vi ska fixa en finare snart. Idag så skulle vi börjat halv 10, men vi kom en timma tidigare och slutade en timma tidigare, så efter skolan gick vi till Mc Donken haha, så pratade och skrattade vi över en timma. Ska snart läsa lite extra till provet som är imorgon och ska försöka dra ut en tand.. läskikgt!
Bild för 3 år sedan.

Pluggis!

Heej! Idag va det en vanlig Måndag. För att vara måndag kände jag mig väldigt glad! Just nu sitter jag i min ''fatboy'' eller ''saccosäck'' eller vad det heter haha, men jag sitter och pluggar lite till vårt finska prov som är på Onsdag. Vi har också ett fysik prov nästa Toradag, uff orkar inte. Hejdå!

~The weekend ends~

Heeej!
jaha nu är snart helgen över..
synd.. orkar inte med skolan vi har tillochmed (stavning?) prov på onsdag.
(skriver kort vad som har hänt dom senaste dagarna)
Fredag : så kom jag hem och vi hade (mamma hade) gäster så jag gjorde inte nått speciellt..
Lördag : jaa jag och min familj var ute och åkte skridskor :) fast det var jättee kallt usch! efter
gick vi till nån cafe där beställde jag hot chocolate för jag frös så gudomligt mycket brr.
Söndag(idag) : jaa har inte gjort så mycket först duchade jag sen gick jag ut och var där en stund
och tog bilder sen kom jag in och bakade, sen senare på kvällen så läste jag till provet ..Yay. *not*
 
Haha jaa jag skrev det på snön och dom dära tulpanerna tog jag hemifrån <3

Tog den hära bilden när jag var ute:) What do U think? saknar sommaren nuu jätte mycket!! <3

dom hära cookiesarna bakade jag.... jag kan skriva reseptet i ett annat inlägg om ni vill :)
Fick mycket beröm av syrran ;)
Bye//Aava

Sleep Tight. Lovelys~

Imorgon börjar skolan igen. Eller nja. Igen och igen, snarare imorn börjar en ny vecka med prov och massor av läxor. Och ett helt nytt shema. Vi som brukade ha sovmorgon på måndagar har nu plötsligt inte det. Men Jaja.
Idag har jag varit och åkt skridskor med min pappa och lillasyster. Det var super fint väder och solen sken hela förmiddagen. Så mysigt. Tråkigt nog glömde jag min mobil hemma så kunde inte ta bilder.... När vi kom gick jag och pluggade och drack varm oboy.

Just nu ligger jag i sängen och myser med musik och min lilla vita hund. Ja, haha inte ricktiga hund men iaf.<3

Hugs.
//Natalie


Helgen!

Bilderna blev i lite olika storlekar, men ja. De fyra högst upp är från idag och de andra är från i Fredags. På den första bilden är det Jenny, min gudmors barn, på den andra är det Linn, Jenny och Rikard, vi åkte pulka och lekte i parken och sprang runt som stållar, haha. Sen var jag, pappa och mamma ute på promenad (visst var det fin himmel), vi gick in till stan köpte lite grejer och kollade efter ett par nya gympaskor till mig , men hittade inga jag riktigt gillade. Vi hade gäster idag och igår eftersom min mamma fyller år idag så kom det lite folk, så igår var jag och Linn (min syster) hos kompisar och idag var vi hemma och firade mamma och lite så. Hoppas ni haft det bra!

Maybe~

(Visst ser min kladdkaka god ut?, haha, nej men, aa)
 
Aa, sitter och kollar på en serie och så äter jag av min kladdkaka. Tänkte snart (KANSKE) visa mitt skönhetsbord på video, om, om jag lyckas ladda upp den. Vi får se om jag orkar. Har inte hunnit plugga än, vi får se om jag gör det alls. Hejdå!
 

Parfymer

Hej!
 
Då föreslog Alicia att jag skulle visa alla mina parfymer, och visst går det :) Here We Go!
 
Ralph Lauren.                                                            Tommy Girl.
Incanto.                                                                      Burberry.
                                                                    Båda från Escada
Hollister Body Mist.                                                    Gina Tricot Body Splash.
 
De här delar jag med min mamma :
Juicy Couture.                                                           Roberto Cavalli.
Opium (använder nästan aldrig, den luktar inte gott)  Salvador Dali.
 
 

Fint ute <3

 
Det är super fint ute men här måste man sitta och plugga, har inte änns börjat än och provet är på Onsdag. Tänkte snart baka en kladdkaka med sötningsmedel som lite tröst för den här kommande tråkiga dagen. Längtar så till Finland och båten, ska försöka ta lite bilder där också, ska kanske få låna mammas mobil dit. Yay, då blir det kanske lite bättre kvalite på bilderna. Så, planerna inför båten: När vi kommer dit så ska vi äta buffe, så ska vi såklart gå i lite affärer, köpa lite gott, så ska vi nog kolla i discot. Känner mig så barnslig som fortfarande älskar den där barndrickan, ni vet den där med den blinkande kuben, speciellt den med mangosmak. Så kommer vi säkert gå ut på däck, kanske vara i spelrummet och såklart leka kull runt hela båten med de andra. Sen i land kommer jag njuta av den finska miljön så mycket så möjligt, vi är trosallt bara där i fem dagar, och två av dem går åt att vara på båten. Ska gå runt i galleriorna i Turku och alla affärer, köpa finskt godis mm. Det kommer bli så kul! Tänkte fixa ett skönhetsinlägg snart, men om vad? Några ideer? Okej, hejdå for the moment.
 
//Pinja

Dagen :/

Hej, degen har då gått åt att städa, jättekul. Uscha, nej! Aa, så borde man hitta lite tid åt att plugga också. Fast det kanske blir imorrn istället, skulle verkligen inte orka. Så har jag kollat in lite roliga grejer på nätet också. Grejer till rummet och lite kläder. Kollade faktiskt på lite kläder från Carlings, lite creepy, kollade på dem och så gick jag in på vår blogg och såg att Nata också hade vart där, haha. Fast hade inte kollat på samma kläder men ändå ;)
 
Snygg jeansväst!
En till fast i svart.
Och en ursnygg jeansjacka.
 
//Pinja

Carlings~

Okej, Här kommer bilderna på kläderna jag köpt.
Älskar verkligen alla!

//Natalie<3


Shopping+Burritos~

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag och pappa åkte in till stan för att köpa lite kläder till mig, och för att han skulle klippa sig. Vi gick först in på Carlings som hade en super stor rea. Många kläder hade 70% rabatt. Var tvungen att köpa några as coola plagg. Kan göra ett inlägg där jag visar dom.
Senare gick vi till Seranos. En ganska stor mexicansk resturang. Där man t.ex kunde beställa en burrito eller nachos. Tog el clasico Burrito. Den var super god. Rekomenderar verkligen den. Och priset var också bra. Bara 79 kr+ dricka för 7 kr.

See You guys Soon<3
//Natalie


Svar <3

Hej! Loggade in på blogg.se och fick syn på två urgulliga kommentarer. Tänkte svara på dem.
 
Ja, en av kommentarerna försvann, weird? Men hon frågade iaf vilka produkter jag använder till mitt hår. Asså, hehe. Jag använder typ inget speciellt. Vardag så använder jag bara vanligt shampoo och balsam, alltså när jag duschar men så på lördagar brukar jag ha i hårinpackning :) Och så frågade hon om vi kunde göra en video tillsammans, och ja, vi kan väll försöka ;) Men lovar att det inte skulle bli världens mest seriösa video, haha.
 
Och så var det den andra kommentaren:
 
Alicia säger:

Vad söt du är! Älskar dina ögon :)

SVAR:

Tack va snällt :3

Man bli så glad av snälla kommentarer!

//Pinja


Kläder

Heej! Juu, hela kvällen idag har jag kollat på kläder, hittat SÅÅ fina! Ska snart sova är såå trött! Hoppas ni haft en bra Torsdag och Fredag! Hittat flera tröjor, byxor, skor, VÄSKOR, smycken och aa allt you know. Får se om jag ska köpa något av det. Hejdå! :)
Haha, vet inte när det var. Eftersom jag inte bloggade igår så bjuder jag på denna.

Mode <3

Lite blandat från både Gina och sånt jag satt ihop på polyvore + några modeikoner.
Har lite lust att köpa denna.
 
Skulle också ha ett par Kristen jeans, gillar dem väldigt mkt.
 
Gud vad jag längtar efter sommaren! Här är litr fräna sommarkläder från Hollister.
Modeikoner <3
 
//Pinja
 
 
 

Gina

Två fina plagg från Gina.
Ska nog köpa dem och lite andra fina saker från Gina som jag hittade.
 
//Pinja

Sometimes I just need to relax~

Sitter just ni och lyssnar på musik och myser med en varm kopp choklad. Äntligen börjar veckan lida mot sitt slut. Har verkligen haft en tung vecka. Massa läxor och långa dagar. Menmen det var nog allt. Det blir nog mer skönhetsinlägg snart<3

//Natalie


LOL

//Pinja ;)


Mona-Mania

Hej!
 
Idag var det en rätt grå dag kändes det som. Tråkiga lektioner och allt annat, ja tråkigt! Vi fick våra nya scheman och allt blev helt förstört! Usch, vi börjar tidigt och slutar sent. Kommer inte klara av det. Längtar verkligen till Mynämäki. Det är inte så lång tid kvar. Det kommer bli så kul. Aja, efter skolan gick jag direkt hem. Dem andra tjejerna slutade en timme senare än jag så jag gick en bit med en annan kompis och så skyndade jag mig till tunnelbanan och hem så att jag så snabbt som möjligt skulle få se nyaste avsnittet av PLL. Den var sjukt bra! Orkar inte vänta tills nästa! Efter det läste jag lite i en bok som vi fått i svenskan. Den var rätt bra. Så tog jag en dusch och nu kollar jag på en serie som en fortsatt tråkig kväll. Hoppas det blir lite roligare imorrn! Fast vi har idrott. Snälla inte styrketest, snälla, snälla, snälla! Hejdå!
 
//Pinja

Dagens låtar!

Heej! Jo, idag så har det varit en vanlig Onsdag, det har inte hänt så mycket idag. Tänkte dela med mig av dagens två låtar.

Not my day today

Hej sitter utanför sjuksystern jaa ni hörde rätt, har sk*t ont i magen...
Får se vad som kommer hända mig altså om jag ska åka hem eller stanna kvar.. Annars slutar jag nata och lisa 4 ucsh! Vill hem men endå vill inte vara sjuk... Byee!!/Aava


Spelkväll!

Heej! Idag var det en lång dag, vi har läxor och jag har gjort dem *duktigt flicka* haha! Vi gick ju till Nata efter skolan och hade spelkväll, så mysigt och det var också mysigt när Aava skrek mig i örat och ba ''JAG KOM ETTA!!!'' Haha! Men det var i alla fall riktigt kuul! Ses! :)
girl style, just girly things, justgirlythings, laugh, laughing

Trött!

Hej! Jag är supertrött! Som ni antagligen ser på påsarna eller ikeakassarna under mina ögon. Tänkte kolla på en serie och sen lägga mig. Ja, inget specci, bye!! //Pinja


Today

 
 
 
Hej!
 
Nu blir det ett lite stressigt inlägg med ett handikappat finger. Råkade nämligen skäramig i fingret igår när jag hjälpte mamma med maten och det gör jätteont. Det blev rätt djupt jack. Ja, det kändes som världens längsta skoldag idag och vi fick sjukt me läxor, woop woop *not*- så har rätt mycket att göra. Finska, matte. spanska och en massa annat shit. Aa, efter skolan gick vi till en pizzeria och beställde pizzor. Jag och Aava delade på en kebabpizza, yay. Det var supergott! De andra tjejerna tog en Cola men jag tog en Cola Light. Aa, sen spelade vi, jag vann några gånger, haha yay. Aa, längtar sjukt mycket till Mynämäki, vi ska äntligen få åka till Finland, grymt! Omg, och i morgon kommer näst avsnitt av PLL för oss här i Sverige, längtar. Har redan sett promon, det var superspännande, oh, kan inte vänta! Aja, måste fortsätta med läxorna nu, hejdå!
 
//Pinja

Ds.~

Orkar seriöst inte med mer läxor. Till imorgon har vi typ 4 st. Tycker att det är så fel. Men iaf för att orka mig igenom alla läxor äter jag choklad och typ pastiller. Hihi. Nee men somsagt har tjejerna precis åkt hem ochvi hade det super roligt. Hade glömt bort att det var så sjukt kul. Haha. Ds for the Win, eller nåt<3

//Natalie


God morgon!

Hej!
Sitter i soffan med tjejerna och timmen börjar snart om exakt 3 min..
Har inte gjort nått speciellt bara skola skola och mer skola men efter ska vi till nata och nörda oss:D //Aava


~A cup of tea and a movie

Hej!
Har inget specielt att skriva bara att jag har haft en helt vanlig dag med tjejerna.
Fast solen lös mycket idag och det var helt blå himmel så det var skönt och trevligt<3...
Nu sitter jag i mitt rum och dricker te och kollar på Anastasia filmen, im in love in that movie<3
Bye//Aava


Smile

Jag läste lite bloggar innan och såg att några stycken hade gjort ''skålar'' där de sätter små lappar om något som får dem att le 2013, så i slutet av året ska man läsa det och så, tyckte det lät mysigt och roligt så jag gjorde också en. Jag är inte riktigt klar ska bara ösa på med massa glitter och klistermärken, haha! Kan visa den när den är klar men här är några andra:
Tycker dem var jätte fina, min blev mer: adbskl, haha! 

Sweet and Lovely~

Känns skönt att det äntligen har börjat bli lite ljusare. Ja som idag så sken solen faktiskt och himlen var blå. Så vackert. Våren kanske snart är påväg.<3
Idag har jag väl bara haft skola. Inte så intressant men.. Ja.
Btw. Jag och min syrra har varit ricktigt kreativa idag. Vi pysslade ihop ett collage och gjorde några armband. Mysigt. På armbanden står det våra marsvins namn.

Lol. Lots of love<3
//Natalie


Top 10!

Så, nu tänkte jag visa mina 10 favorit produkter. Kommer bara visa dem i en random ordning, så att ni vet :)
 
1. Escada Taj Sunset - Parfym
Doftar grymt gott, typ fräsch tropisk lukt. Ja, är världens sämsta på att beskriva dofter!
 
2. Coconut Bodyscrub från The Body Shop
Perfekt scrub som lämnar en god efterdoft! Bra kvalite, som alla produkter från The Body Shop.
 
3. Coconut Body Butter från The Body Shop
Samma doft; underbar! Ger en fräsch fuktig hud.
 
4. New StudioLine Silk & Gloss Volume Hairspray från Loreal Paris
Bra hårsspray som ger gott om volym.
 
5. New Studio Matt & Messy Shine-Free Salt Water Spray från Loreal Paris
Har bara använt denna en gång när jag vart i badhallen, egentligen ska man använda den efter att man vart på stranden men det passade bra. Sjukt bra, minst lika bra som jag förväntat mig.
 
6. Moisturizing Day Cear från Nivea
Fuktkräm som jag använder dagligen. funkar väldigt bra, väl till hands speciellt nu på vintern!
 
7. ExfoBrusher från Garnier
Älskar denna! Rengör perfekt och de små penselborstarna känns otroligt mjuka och sköna mot huden!
 
8. Mango Passion Body Splash från Gina Tricot
Doftar supergott! Rekomenderar denna!
 
9. Peep Show maskara från 17
Älskar verkligen det här märket. Det finns bara inte i sverige, buu!
 
10. Body Wash från Tommy Girl
Doftar gott och.... ja....
 
//Pinja

Senaste dagarna

Hej!
 
Gud förlåt att jag inte skrivit på tusen år! Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt...
Men det har faktiskt vara så tråkiga dagar nu så har inte haft något att skriva om. Imorrn blir det oandra sidan lite roligare. Vi ska spela DS hemma hos Nata. Vi är verkligen nördiga, haha, nej. Det ska faktiskt bli kul. Ja, helgen har gått åt att städa, sätta upp affischer och skriva en packlista till Mynämäki. Längtar verkligen. Det ska bli så kul att äntligen få åka till Finland. Saknar all finsk choklad, läsk och all omgivning! Känner mig som ett matvrak. Ja, tänkte snart fixa ett inlägg med mina favoritprodukter och så, något att se fram emot. Mina inlägg är så gråa och tråkiga nuförtiden, men vad ska jag skriva? Kommer inte på något. Aja, ska försöka lista ut hur mina inlägg kan bli "saftigare". Ahaha, det där lät så fel. Nej men roligare att läsa. Och så ska jag börja ta mer bilder också, sätter typ alltid ut gamla bilder. Oh! Vill ha en systemkamera!
 
 
Gammal bild på mig, väldigt oklar, förlåt ;)
//Pinja

Måndag

Ja, då var det måndag igen. Haft en bra dag i skolan, med bästa tjejerna! Just nu sitter jag här vid datorn, lyssnar på Die Young - Kesha och ska snart äta mat. Sitter och tänker på vad med jag ska ta med till Mynämäki, kommer inte på något mer än vad jag har skrivit. Nu är maten klar, ses!
Jag behövde lite tröst! ;)
Mina ögon :P

Demi Lovato - Give Your Heart a Break

Heej! Idag så åkte vi inte in till stan eller jo mamma och pappa gjorde det. Pappa köpte en ny jacka och halsduk och mamma köpte lite julgrejer. Så jag spelade lite Mario idag också, haha! Det faktiskt riktigt roligt! Sen åt vi pizza, och jag bakade lite julstjärnor, haha bra vi är när det gäller julen! *lite sena* haha! Så jag tränade i typ en halvtimma - 45 minuter, sen åt jag julstjärnor, haha! Ja, det var min dag det! ;)
Blev det inte fina? :P
 
Älskar denna låt! Den är så bra, och hon sjunger så bra också! Love it!

~i fall seven times but i go up eight~

Hej! 
Har inte gjort mycke idag typ städat,läxor
och planerat vad jag ska ta med till Mynämäki hihi<3...
(längtar!!) Usch skola imorn och jag har fysik läxa Fattar NOLL! 
kuuuul... asså jag fattar inte hur man ska svara på en fråga om den inte äns är i boken elr nått!?? 
(ähh ska iinte skriva mina ''problem''' hit så jag går nu ;) bye!/Aava


Jag igår :P

Mynämäki! :D

Heej! Vi ska strax gå ut, åka in till stan tror jag. Jag är bara så sjukt trött, så jag orkar inget! Men, idag så har jag skrivit en liten packlista till Mynämäki vi åker ju dit om några dagar (typ 21) det ska bli jätte roligt, men det är lite pirrigt att komma dit, bo med en familj man aldrig träffat och nya människor... För er som inte vet så ska vi åka till Finland och bo där i fem dagar, gå i deras skola och så, sen kommer dem som vi var hos, de kommer till oss och gör samma sak. Så utbytesstudenter. Inte så bra på att förklara men hoppas ni fattar! :P Ska gå nu! See u later!

~Musik~

Hellu! Skriver 10 låtar som jag lyssnar mycket på så aa.. 

1. I can only imagine - David guetta ft. Chris brown, Lil wayne

2. Battle Scars - Guy Sebastian ft. Lupe fiasco

3. international love - pittbull

4. I knew you were trouble - Taylor swift

5. Scream and shout - Will.i.am ft. Britney spears

6. Die young - Kesha 

7. How to save a life - The Fray

8.  How to be a heartbreaker - Marina and the diamonds

9. Troublemaker - Olly murs ft. Flo rida

10. One - Swedish house maffia

/Aava
 

Olly Murs

 
Kesha

Clean, Clean, Clean and Clean~

Idag har egentligen bara städat, sovit och ätit. Haha vilket intressant liv man har. Nee men vaknade vid 11, åt frukost och efter det var det dags att städa rummet. Herregud va lång tid det tog. Typ nästan hela dan.. Så ja idag var det min städdag. Inte så kul. Right?
Kommer nog göra ett kläd/skönhets inlägg snart.
Och Btw. Ville bara säga grattis till vår lilla Zayn. Eller njaa han är ju inte så liten längre. Redan 20 år. Happy Birthday our Dj Malik<3

//Natalie


Lat!

Heej! Idag har det varit en väldigt seg dag. Min dag: 
Vaknade vid halv 12, åt lunc vid 3 och åt frukost nyss och den andra tiden har jag spelat Mario på Wii, snacka om lat, haha! 
 
Idag fyller Zayn från One Direction 20 år! Lille pojken blir stor pojke.. 
 
 

Tired human!

Åh, lite irriterad här. Har inte kunnat komma in på min dator och kan inte blogga via mobilen men jag fick igång datorn, woop woop! So det hände inget speciellt idag, hade en bra dag med bästa tjejerna! Utan dem skulle jag vara en liten kotte i ett hörn som skrattar åt min tumme.. haha! Bilden på mig är från i Onsdags, bloggar mer imorgon är såå trött!

Fridaaaay<3

Hellu! Vas Happenin?!;)
Haha idag "firade" vi Zayns födelsedag typ :D
Inget specci hände idag förutom att det finns några i klassen som ibland går till nerverna (skrivning?) hehhe...
Idag äre freeedag YAYY är på väg hem nu och lyssnar på musik [will.i.am ft. Britney spears - scream and shout] den är braaoo;)/Aava


Dagens outfit+Random~

Första dagen i skolan är nu alltså äntligen över... Men ska inte vara glad för det. Det är ju skola imorn också. Menmen vad ska man göra.
Så iallafall var det skönt att träffa alla igen. Vi hade det as kul.

Lista över dagen.
-Trött
-Hungrig
-KOMPISAR<3
-Skola
-Skola
-Skola
-Skola
Osv.
-Hem
-Film
-Mat
-Sova
Haha Fin den blev. <3
Nu tänkte jag visa dagens outfit och lite andra Random bilder.
Btw. Hade bara morgontofflorna inomhus cx

Puss Hej.
//Natalie


Utmattad

Hejsan svejsan!
Så, idag var det första dagen av vårterminen. Hur gick det för er? Jag är helt utmattad, haha! Vi tre läxor tills imorn, nu börjar det. Så kommer vi har prov snart också. Usch! Men i alla fall, när jag kommit hem kunde jag trösta mig med att att första avsnittet av Pretty Little Liars säsong 3B hade kommit ut, oj vad jag längtat! yayayay! Så kollade på den och den var lika bra som alltid. Längtar verkligen inte tills skolan imorn, kan det inte vara lov?? Aja, nu måste jag göra läxor och sen ska jag duscha, kanske snacka lite PLL med Aava ;)  Onej! Vi har idrott imorn, snälla inte styrketest, snälla, snälla, snällaaa! Hajdåå!
//Pinja
 

Help, help, help me

Heey!
Sitter i tåget på väg till skuulan.x( ucsh vill inte! tänk alla prov,läxor,tidiga morron... menmen såå är livet tyyp...
Jag ska träffa gurlsen på spärrana
15-20 över sen börjar skolan 30 ...
Ähh okej nu ska vi alla "kämpa" (läsare och alla andra.) sen äre lov igen :) (hahalol)
Asså OmG är helt förälskad på Rock me låten haha x)...
Kunde inte sova alls på natten lyssnade typ på alla take me home låtarna haha okej nu överdriver jag lite men endå.. Har typ soovit 5 timmar! Gäsp! /Aava


•Clothes?

Tänkte ta och svara på en fråga som jag fick i ett av mina inlägg:)

Min fråga är att vadå för kläder? Förlåt är så nyfiken, undrar bara:D
//Denise

Om någon undrar varför jag inte skrev vad för kläder jag köpte, så var det för att det var något lite Ja...annat än typ en vanlig t-shirt. Men nu när du frågar så ska jag svara iallafall. Haha Ja. Men som sagt så hittade jag super gulliga underkläder på Gina. Så det var den STORA hemligheten. Haha Nee men. Alla köper väl sånt ibland. Right?
Och att sätta in bilder på dom vore kanske lite skumt.<3
Så det var mitt långa svar. Haha.

Btw. Om jag skulle få en dotter skulle jag döpa henne till Denise. För jag älskar verkligen namnet.<3

Puss o Kram
//Natalie


PLL - Day

Heeey! WaZzup? 
Har inte gjort så mycket idag..
1: vaknade jag typ klockan 12
2: så kollade jag på film på datan (PLL<3)
3:gick ut och mötte min mamma sen gick vi till mataffärenc;
4:städa mitt rum
5: läst yttepytte lite matte till skulan tillimorn Shoot me somebody ;(
6: hämtade syskonen osv... och såå har min dag varit :) kuul va? 
 
Hihii jaa idag kommer pll avsnitt typ
fast jag kommer inte kunna kolla för aa vet inte vart jag ska kolla elr typ så..
 


Jag typ 2 till 3 dar sen :) /Aava

~Right Now~

Något som ni kanske själv har märkt i affärer som Gina Tricot är att Sportiga kläder är inne just nu. Älskar själv alla sportiga tröjor. De är både super snygga + mysiga. Men Ja nu är det bara en dag tills skolan börjar. Oh No. orkar inte. Det bästa är ju att träffa bästisarna igen. After a long time. Har saknat dem så<3
Här kommer lite bilder.
Btw. Bilden på tjejerna är inte på oss(Just so U guys know)^

Puss Hej
//Natalie


~Sporty~

Länge sen. Haha nee men det var faktiskt ett tag sen jag skrev något. Så Ja. I dag har jag och min syrra bara slappat hemma. Eller nja... Vi åkte faktiskt till en liten galleria ganska nära oss. Min syrra ville verkligen köpa ett nytt skal till sin Iphone5, så jag passade samtidigt på att köpa lite.. ''kläder''. Hoppas ni fattar. Kommer nog inte bli några bilder på dom för det skulle nog bli lite konstigt. Men okej. Det var nog allt. Kommer nog göra ett skönhets inlägg snart med tips, bilder och sånt. Den här gången blir det lite bilder på random saker.

Puss Hej.
//Natalie


Idag?

Så, skolan börjar på Onsadag så jag ska nog använda dem här sista dagarna för att vila, kanske städa lite eller något? Idag ska jag kolla på Pretty Little Liars och lägga mycket tid på att laga mat, haha! Så ska jag nog städa lite i mitt rum och kanske gå igenom mina kläder och kasta gamla, vi får se om jag orkar. Det var ändå rätt skönt att sova sin i sin egen säng. Hra haft lite ont i ryggen, kanske man sitter för mycket framför datorn. Jag vet att någras skola redan börjat för vårterminen så, lycka till, haha! Hejdå!
Gammal bild på mig och Foki tagen 2011 på Attitude mässan.
//Pinja

Svar/ Min stil

Hej! V fick ännu en fråga ett tag sen. Svarar på den för min del, dem andra tjejerna får svara själv ;)
 
Frågan:
Hej! Undrade om ni tycker att märkeskläder är viktiga?
 

Svar:
Asså tycker inte att dem är "vikitiga" men visst är det kul att ha sånna ändå. Överdelar och pyjamasar och sånt kan jag köpa från nästan vilken affär som helst, bara dem är snygga. Men byxor är en lite annan sak, dem tycker jag om att ha i något lite finare" märke. Typ från JC. Mina favoriter är nog Levi's, Crocker och typ Lee. Den enda "vanliga" klädaffären som jag brukar köpa jeans från är Gina, dem är fina och sjukt billiga. Hollisterhar oxå rätt näjz jeans Har ändå fortfarande kvar en massa gamla kläder osmakliga kläder som inte alls är min stil. Super färggranna och så. Asså en massa samma färger i samma plagg, ibland kan det vara snyggt men ibland är det överdrivet. Gillar verkligen inte neon färger på kläder, gillar lite rockiga kläder och sen vintage kan vara väldigt snyggt. I vissa fall kan också lite tjejigare kläder vara fina :) Värsta förklarningen, haha.
Fin bikini <3
Jeansvästar :)
"Slö"outfit.
//Pinja
 
 
 

Inte på bästa humöret :(

Hej!
 
Nu är jag då tillbaka i Sverige (fan!) . Igår var jag i fina Helsinki och ja... Asså förstå mig inte fel, Stockholm är en rätt fin stad och jag har inget emot själva staden men jag hör bara inte hemma här... Och alla har ju sin egen åsikt. Ja, så är inte på bästa humöret. Egentligen så är jag skitledsen. Inte världens peppigaste inlägg, förlåt! Ska nog visa vad jag köpte på FORUM igår. Nu ska jag packa upp och städa lite. Sen ska jag träna och ta en dusch. Kanske ha lite minispa? Känner mig helt förstörd och supertrött! Det värsta är att snart börjar skolan. Prov. läxor, lektioner, redovisningar. Usch! Som tur är ska jag snart till Finland igen :)
Köpte en ny Escada parfym. Taj Sunset. Det doftar supergott, typ mango och tropiska dofter typ. Från KICKS.
Ett stort smyckesskrin, behövde verkligen ett. Från Glitter.
Ett par örhängen (förlåt för superdålig bildkvalite!) från Mic Mac. Det är två läskburkar. Texten: Fizzy Pink Pop.
 
Aja, hejdå!
//Pinja

Bilder från igår!

Vår fina julgran! :D

Bilder från shoppingen

Heej :) sätter bilderna från shoppingen typ :)
(hittade inte kofta bilden)





    Dom 2 tröjorna (såå snygga HAHA) <3



Här är byxorna<3 Har ALLTID velat ha gröna OCH rosa byxor Hihi (sorry att ni fick vänta!)
Byeee!// Aava

Svar på kommentar

Halloj!
Vi fick nyligen en fråga om vilka länder vi vart i, kul att ni börjat kommentera ;) Tänkte ta och svara på den för min del.

Okej, kommer inte ihåg alla riktigt men vet att det är runt 20 st :)
Sverige, Finland, Spanien, Frankrike, Italien, Stor Britannien, Estland, Lettland, Litauen, Iran, Turkiet, Danmark, Tyskland, Cypern, Grekland, Albanien, Monaco, Kroatien... Kommer inte ihåg fler... Haha, aja. Har ändå vart i några länder flera gånger :)
//Pinja


Up And Down~

Tänkte köra ett inlägg där jag hissar och dissar olika saker.
Haha Spännande va? Okej då kör vi~

-Spenat:
Definitivt Diss, fast egentligen är det ju ricktigt nyttigt men iaf inte min smak.

-Tacos:
HISS,HISS,HISS. Älskar Tacos<3

-Delfiner:
Hiss. Dom är såå söta<3

-Hösten:
Hiss och Diss. Det är oftast ruggigt och mörkt men det kan också vara mysigt med alla färggranna löv och alla mjuka och varma tröjor<3

Är ledsen att det blev ganska kort men är ganska så trött. Såå. Jaa<3

Take Care
//Natalie


huhh, Yeah, what? thats life + svar på fråga

Heej! WaZzup?
vi åkte trotsallt inte till Landet föör pappa årka inte köra dit för aa lite komplicerat.. :)
Men endå så aa jag, Anna, Alicia och Mamma gick till simhallen idag igen,
och jag fick lite nya kläder Yay ;) (tar bild sen)...
Jag fick en kofta, 2 tröjor och 3 byxor :D byxorna var assnygga! <3
Nu passar jag mina syskon när mamma och pappa är på bio 
dom gick och kolla på den filmen som kom ut idag.
och imorn ska jag gå o kolla på den dära ''landet om pii'' elr va det nu va :)  jag ska se den med min syster.Anna.
(kommentera och säg om den filmen är bra vill gärna veta.ofc om ni har nu sätt den)

Fråga = Vilka länder har ni varit i??
Svar på frågan = Juu jag har varit i Finland,London,Thailand,Canarie öarna,sverige (ofc) och sen 2 mer som jag har glömt namnet på ;)  Men jag vet inte vart Nata, Lisa och Pinja har varit :)


Lisa och jag länge sen :) haha om ni undrar så har jag ritat på min hand så den är lixom inte normalt blå ;)
hejdå!!<3//Aava


Last Day

Hej!
 
Idag är sista dagen som jag är här. Imorn får jag vakna tidigt på morgonen och åka till Helsinki och därifrån till Sverige, depp... :,( Atm kollar jag på PLL och äter lite gottis. Kommer sakna att vakna vid tio på morgonen, ta en dusch och äta jorgubbar och blåbär på morgonen. Aja, kan i alla fall trösta mig med att 8 januari så är PLL tillbaka <3 Yaaay, yess! Har inte riktigt något att berätta. När mitt hår har torkat så ska jag ta en liten promenad med mamma. Aja, hejdå!
//Pinja
 

Winter Mys~

Nu när det är såhär gråmörkt och ruggigt här i Sverige tycker jag att det lättaste sättet att må bra, är att mysa. Ja ni vet sådär med en varm kopp choklad, filt och en mysig film. Det har blivit en ny vana för mig att när jag kommer hem dricka ett glas varmt oboy. Har blivit beroende av det. Till och med mer än jag är beroende av julmust. Haha nee men ÄLSKAR julmust.<3
Så just nu sitter jag i sängen och ska snart gå och fixa ihop lite oboy. Nu när jag endå pratar om film, och myskläder tänkte jag bara visa upp några av mina mys saker.

Take Care and Mys:)
//Natalie


~December Favoriter~

Äntligen får jag göra mitt efterlängtade inlägg. (För min del iallafall, Haha) Nee men tänkte göra ett inlägg där jag visar upp mina favorit produkter som jag använt under December. Nästan alla har ett bra pris och är inte för lyxiga, men funkar endå super bra. Kommer göra en lista med alla produkter och ungefär vad de kostade.
Det kommer också bli bilder men de kan hamna i fel ordning (De blir ibland så för mig) Haha. Så här är min lista<3
Btw. Har ingen speciell ordning. Alla är ungefär lika bra.

1. Garnier Eye roll on. För ca. 80 kr. Beroende på vart man köper ifrån.

2. Parfym från Hollister. För ca. 120 kr.

3. Duo Body Butter. Från the body shop. För ca. 120 kr.

4. Garnier mineral, UltraDry, Deo. För ca. 30 kr.

5. Apoliva, Cerat (Lypsyl) För ca. 20 kr.

6. The one by one, volumexpress, Mascara. För ca. 130 kr. Beroende på affär.

7. Loreal Elvital, Nutri-Gloss. Balsam. För ca. 40 kr.

8. Dove go fresh. Body Wash. För ca. 30 kr.

Är sjukt ledsen om några av priserna inte stämmer. Men var tvungen att försöka minnas så gott det gick.

Take Care.
//Natalie


Shoppingen!

 
Hej! nu tänkte jag visa vad jag shoppat, det är inte så mycket men något ändå. En del shoppade jag idag och en del i Helsinki. Har använt rätt mycket av det jag fått från min morfar men fick 100 euro till idag från min mormor, haha! Oki, vi kör ;)
Mina Converse som ni redan sett, England!
En kofta från Seppälä. Den ser lite ut som en jacka.
En rosa sommarskjorta från ONLY.
Ett diadem från Glitter. fjädrarna kommer i håret.
En kofta från ONLY.
En tröja från ONLY. Hjärtat är gjort av säkerhetsnålar.
En mysig halsduk från Aleksi13.
Ett par crockerjeans.
Örhängen från Seppälä. Det är citattecken.
En sånhär har jag velat ha jättelänge! Det är en slags saltvattenspray som man sprayar i håret när man har varit på stranden. Man får sådär snyggt rufsigt/vågigt hår. Köpte den i en vanlig matbutik.
En ny hårspray, min gamla var slut. Köpte denna med i en matbutik.
En mössa från Aleksi13.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll, det ska jag ;) Hejdå!
//Pinja
 
 

My random picc<3

Heej! wazzup? :)
Har inte gjort så mycket idag bara varit.. hehe
har typ sovit varje dag till klockan 1, 2 elr halv 3
måste sluta med det före skolan börjar kommer typ komma annars varje dag seent ;)
Men somsagt har jag inte gjort nått (måste hitta på nått..)
men igår var jag o mamma på gymm sen gick vi till simhallen:)
ni vill nog inte höra allt tråkigt jag har gjort idag så jag skriver mer imorgon...
MEN om jag har tur så åker vi till lande och då får jag åkaaaa slalom slalom baby - Sid from the ice age ;)
Byee! <3

Den där har jag hållit på nu i 2h och nu ska jag kolla på === Ghost Wisperer bye!

Today

Hej!
 
Ska nog redan varna er nu att jag är på ortoligt flummigt humör så det här kommer inte bli världens mest seriösa inlägg, men jag ska försöka ;) Okej, måste bara säga att jag vill frysa tiden. Vill inte åka tillbaka till Sverige, någonting man inte längtar till... Men något jag längtar till är One Direction konserten som vi fyra ska till. OMG! Jag ska faktiskt dit, och se dem, JAG! Alltså IRL! Kan fortfarande inte tro det. Längtar också tills vi ska till Finland med en del av klassen. Vi har nämligen ett utbytesprogram i skolan och vi ska åka till en liten stad där snart, yay! Min utbytesstudent är skitsnäll!
 
Okej, idag vaknade jag rätt sent. Åt lite frukost och sen åkte vi till "centrum". Köpte en kofta, två tröjor och lite hårprodukter. Så fick jag lite gotti gott också. Visar upp det lite senare, har nämligen världens huvudvärk just nu, blää! Ska nog ta en promenix snart, kanske det hjälper? Älskar btw det där knastrande ljudet när man går på snö. Sen ska jag äta mitt nam nam och spela lite super mario, haha, *nörd*, men det är så kul! Aja, gtg. Hörs ;)
 
//Pinja

Pics From Today & Other Stuff

 
Hej hej, nu blir det ännu ett blogginlägg!
Har börjat bli van med det här. Det känns skönt att skriva av sig som Nata kallar det. Det skänns inte som att jag bara skriver för att andra ska kunna läsa det utan också för att kunna samla tankarna någonstans så att de inte virrar omkring i huvudet, haha :)
 
Tänkte visa det jag shoppat först imorn eftersom jag kanske fortfarande köper något nytt. Vi får se om jag hittar något näjz ;) Angående videon så gjorde jag en som test. Allt blev bra förutom att min röst låter så himla creepty, fortfarande lite tveksam om jag sätta ut någon... Vi får se. Annars har det inte hänt så mycket idag. har varit så trött. imorn får det lov av bli en mer händelserik dag! På morgonen vaknade jag vid nio och tog en dusch för att piggna rill lite. Sen åt jag lite frukost som bestod av en macka, jordgubbar och ett glas med juice. Efter det så bloggade jag, kollade på lite finsk tv, spelade lite super mario och läste i twilight; den illustrerade guiden. Mysigt har det vart. Var också ute en liten sväng, skottade snö, strosade omkring och tog lite bilder. Nu tänkte jag visa några så att detta inlägget inte blir allt för tråkigt :) Åkte förresten förbi stället som Aava brukar spendera sin tid på här i Finland. Det var inte allt för långt borta, vi skulle kunna ses :)
Tog en lite spontan bild på en blommkruka...
Suddig, sorry.
Snötäckt land.
Vitt puder överallt :)
Nakna träd, oupsiee!
Mysigt och varmt i mina UGGs i det kalla. Speciellt när man inte har jacka på sig...
Röd.... eh, vad heter de? Ingen aning...
Den bilden blev konstig av någon andledning....
//Pinja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med Nata :D

Idag vid halv 11 gick vi till sjukhuset och skulle kolla ifall jag hade något ''fel'', eftersom jag får svårt att andas och får ont i magen. Men det var inget farligt. Så gick jag hem och åt lite, så mötte jag Nata vi gick till ett cafe fast det hade stängt, så gick vi till ett annat lite längre bort och de renoverade.. Så fortsatte det så, till sist hittade vi ett, men det var inte det bästa eftersom det fanns små bananflugor där.. Just vid det bordet vid satt vid, så vi ''slogs'' med dem, alla ba ehhh va, haha! Så gick vi runt i affärer och kollade på kläder, smycken och så. Vi var på väg att gå hem och var utanför mitt hus och skrattade jätte mycket, haha!
Lite bilder på oss! :D

Klotter~

Tänkte bara skriva av mig lite snabbt och visa upp mitt vackra konstverk. Haha<3 Neej men.. Har precis vaknat och ska troligtvis snart ut på stan. Blir roligt att shoppa nya kläder med julklapps pengarna.
Behöver verkligen nya kläder:)

Btw. I mitt förra inlägg hamnade ordningen på bilderna av pocketarna i fel ordning så är ledsen för det. Men tur nog står det iallafall på omslaget vilken bok det är.
//Natalie


May Favourites~

Nu efter julen tänker jag försöka börja läsa mer. Och tänkte att det vore ett bra tillfälle att tipsa om bra böcker. Har inte hunnit läsa alla böckerna än men vet att alla är grymma ungdoms pocketar.
Själv föredrar jag pocketar nog mer än böcker p.g.a att de är små och lätta att ta med sig vart man än går.
Så Ja. Här är mina December/Januari favorit böcker.<3

1. Flyga Högt. Av: Katarina von bredow.

2. Hur kär får man bli? Av: Katarina von Bredow

3. Mitt perfekta liv. Av: Sarah Dessen

4. Ingen sommar utan dig. Av: Jenny Han

Alla pocketarna finns t.ex på Akademibokhandeln, för ca. 80 kr styck<3

//Natalie


Let it snow

 
Hejsan!
 
Nu är jag pigg och vaken och har till och med fixat mig! Var nyss ute och skottade lite snö för min morfar kom inte förbi med bilen. Han har vart i mataffären och köpt massa gott! Nu tänkte vi ta och sätta i ordning kameran som vi köpt åt dem och lite senare ska jag kanske gå ut och testa den...? Ta lite fina vinterbilder. Senare på kvällen eller imorgon tänkte jag ta en sväng till det lilla köpcentrumet som finns här. Kommer kanske inte hitta något men man kan alltid kolla. Skulle också vela gå ut på stan bara och kolla och  strosa omkring på de små mysiga gatorna. Mataffären skulle också vara näjz! Sov rätt gott på natten, det var så tyst occh fridfullt. Hade tänkt göra i ording en liten vlogg men min röst är så himla weird på video.
 
----------------------------------------------------------------PAUS-------------------------------------------------------------------------------
 
Omg! Min morfar kom nyss fram till mig och gav mig 100 euro (typ tusen kronor), yay! Haha! Nu ska jag fortsätta mysa i den fina, mysiga, snöiga miljön. Kanske göra en video? Och ta lite bilder. Måste njuta av mina sista dagar i Finland <3 Kommer nämligen bli deprimerad när jag måste tillbaka till Sverige och skolan.
 
I år på körsbärsblommningen i kunsträdgården, vackert. Sorry att jag bara visar gamla bilder, ska få tag på några fräscha :)
 
PS. Haha, är hungrig typ hela tiden... :/ Kanske man växer?
//Pinja
UPDATE: Ahahah! Märkte ni att jag skrev i år? Menade 2012, hade redan glömmt att det var 2013 även fast det känns rätt så olikt...
 

Svar

 
Hej! Tänkte ta och svara på en till fråga :) Kul att ni kommenterar!
 
Amanda säger:
Hej gillar verkligen er blogg, har läst den i några dagar nu. Ni skriver mycket om mode o skönhet, men undrade bara om ni är populära i er skola/klass?
 
SVAR:
För det första, tack så hemskt mycket! Måste nog säga att varken eller. Asså våran skola är rätt speciell, ingen är sådär "populär". Alla är med dem dem gillar att vara med men nästan alla kommer bra överens, killar och tjejer också. Vi var ju förut två olika klasser. Jag och Lisa var i samma klass och Aava och Nata var i samma. Men nu är vi en klass.
 
Denna tog jag på sommaren, hade inget annat att sätta ut.
//Pinja
 
 

Lite allt! :)

Jag har försökt göra en video som jag skulle kunna bjuda på men, nej det funkar bara inte.. Jag kan försöka göra det imorgon i stället! Just nu sitter jag i min säng, lyssnar musik och läser lite bloggar, och har märkt att nästan alla skriver lite olika ''frågor'' så som Pinja gjorde, så tänkte också göra det. :D
 
Din favorit serie 2012?
Gossip Girl!
 
Har du börjat gilla något nytt 2012?
Juu, många saker! Jag har bland annat börjat gilla bokstaven ''z'' haha! Jag har också börjat gilla lite olika stilar, nya. Svårt att förklara, men ni förstår nog vad jag menar! ;)
 
Haha, orkar inge mer än två :P
 
Haha, liiiten jag. När vi var i Egypten för 3 år sen. ♥

All you can wish for~

Tänkte bara slänga in ett snabb inlägg med en massa bilder.
Ville egentligen bara visa upp bilder på saker jag vill ha eller ska troligtvis köpa.
Är ledsen för att jag inte kommer kunna skriva något under bilderna för skriver nästan alla mina inlägg på mobilen.
Men här är bilderna iallafall<3


Gamla Bilder

Hej!
 
Nu är jag framme hos mormor och morfar. Har kollat igenom deras bilder på datorn så tänkte bjuda på några på mig själv och lite annat :) Väldigt blandat kommer det bli...
Mitt andra marsvin.
En liten Pinja städar upp lite julklappar dagen efter julafton.
Husen här på sommaren. Tycker att dem är väldigt "guliga", haha, ordlek ;)
Man ser inte mycket av mig förutom att jag enligt kläderna ser ut som en kille... Älskade redan Finland då :)
Bakgården är inte mer än en skog och lite växter :)
Några meter från huset finns det en fotbollsplan vi brukar spela på. Eller ja, inte riktigt en plan, mer en grässlätt som någon köpt mål till :)
Typ 3 år sen på sommaren. Då hade jag pannlugg.
Typ 2 år sen. Vet inte varför jag ser så bedrövad ut... Kanske solen kommer i ögonen?
När vi var i Raahe så såg vi detta och skrattade åt det ett bra tag :)
 
Ja, kanske hittar fler sen senare. Nu måste jag gå :)
//Pinja
 
 
 
 

Omg~

Nu är det så att jag är ganska så kass på att hitta på rubriker så ''omg'' får duga:)
Kan inte fatta att dagen har gott så fort. En av anledningarna är nog att jag sov till klo.1 på dan. Haha kan inte fatta det.
Menmen som sagt nytt år nya löften. I år hade jag turen att faktiskt hitta på 3 olika löften.
-Sluta spendera pengar på onödiga saker.
-Försök att inte äta så mycket godis.
-Satsa ennu mer på betygen.
Tror nog att jag kommer kunna hålla dessa löften. Eller ja. Vi får se:)
Önska mig lycka till.
xoxo Natalie


Svar

 
Hej, tänkte ta och svara på en fråga ;)
 
Frågan
 
Nina säger:
Vadå för personer? :O
Vad står APLN för?
 
SVAR: Haha, asså verkligen inget så dramatiskt som det låter. Förut brukade jag bara vara med några andra och först nu anser jag att det aldrig riktigt var "äkta" vänskap. Kommer ihåg att jag alltid kände mig lite obekväm när jag var med dem och mot slutet blev det lite tjafs. Inget allvarligt. Önskar bara att jag redan då hade förstått att vi i APLN (Aava, Pinja, Lisa, Natalie) "passar" så bra. Kan vara mig själv och behöver inte spela någon annan :) Ja, hoppas ni förstår, är rätt dålig på att förklara...
 
Det här var mitt marsvin. Eller ja, en av dem. Nu har båda gått bort :(
 
//Pinja
 
 

2013, woop woop!

Äntligen 2013! 2012 har inte varit det bästa året. Denhär dagen har ju varit bra, så en bra början haha! Men vi var hos min gudmor och efter det åkte jag, min syster och min gudmors två barn till dem vi skulle till och efter oss kom föräldrarna, så det var 8 barn och 8 vuxna. Men vi barn hade det i alla fall roligt, vi kollade på filmer, spelade Just Dance, lekte kull, var ute och så åt vi lite och så. Sen när klockan var kvart i, började vi gå mot en skola som alla barnen går på förutom jag och min syster. Vi hade en fyrverkeribomb så det var rikigt awesome. Men de som var dumt var att 5 minuter innan 2013 så dog min mobil, 3 året i rad. Men jag fick ändå några bilder. Efter det så gick vi tillbaka till min gudmor och jag och min familj sov över där och nu är jag hemma.
 
Några frågade vad APLN, betyder och det står för Aava, Pinja, Lisa och Nata. 
 
Mina bilder från lite fyrverkerier, inte alls bra bilder vet! ;)
 

At The Moment

Sitter i lobbyn i hotellet och väntar på att mamma ska checka ut oss. Sen bär det av till tåget som jag och min mamma kommer tillbringa sex timmar i men på något sätt känns det kul. Har alltid gillat dem finska tågen. Det kommer bli kul att träffa mormor och morfar också, älskar den lilla staden dem bor i, det är så himla mysigt. Det här kanske är sista uppdateringen för idag för jag vet inte om tåget har WiFi, antagligen inte. Jag kanske hinner med ett snabbt inlägg på kvällen när jag kommit fram. Det ska bli skönt att kunna skriva via dator. Det var kul igår på nyårsafton, kan berätta mer om det sen. 2013 :) Men måste gå nu, hejdå!
//Pinja