Lev Livet

Tjenare på er!

Vi har precis kommit från restaurangen och ska snart gå och se på raketerna. Haha! Jag har ju nyår en timme före er i Sverige :) Så, mina nyårslöften? Hmm, antagligen att leva hälsosammare och satsa mer på skolan. Man får ju hoppas att jag kan hålla det också! Kanske att vara mer sparsam skulle vara något men vågar inte lova, hehe. Men ha ett bra nyår i förskott! Jag måste nämligen packa lite före vi går ut och firar. Vi åker vidare till Oulainen imorgon. Eller jag och min mamma, storebror har skola och pappa åker med till Sverige med honom :) Vi hörs på det grymmaste året 2013! Bye! //Pinja ❤
PS. Kolla vad jag kan göra med fingrarna ;)


Happy New Year!<3

Hej.   det var ett tag sen ;)
tänkte bara fråga att har ni haft kul på lovet? hihi jag hade iallafall kuul ;)
Först så firade vi Jul i Finland och jag fick träffa många av mina kusiner så det var super kul!<3
Haha och jaa ny sitter ja/vi hemma och sen klockan 12 ska vi gå ut och sränga lite raketer haha... 
Yeah U know what i mean:)
såå har en till fråga till er... har nån av er redan bestämt sin nyårslöfte än? ;)
jag måste nuu tänka vad jag ska lova mig själv sen haha:)  
(ni kan kommentera oxå sen vad ni har lovat er, det är kul med komentarer)

sooo i just wanted to say : HAPPY NEW YEAR 2013<3




2012 Lista

Tänkte göra en sånhär 2012 lista. Verkar lite kul. Har blandat lite från andras frågor och så :) Let's do This! ❤

1. BÄSTA APPEN 2012?
Antagligen Instagram

2. GJORT NÅGOT I ÅR SOM DU ALDRIG GJORT FÖRUT?
Ja

3. HUR HAR DITT 2012 VARIT?
Haha, svårt att berätta allt men kortfattat kan jag säga att det första halvåret var lite sämre och det blev bättre i slutet av sommaren.

4. STÖRSTA MISSTAGET I ÅR?
Att jag spenderade för mycket tid med fel personer. Jag borde ha förstått direkt att det inte var rätt.

5. BÄSTA KÖPET?
Ehh, vad jag köpt själv? Hmm, köper typ inget själv... Kanske ett par Levis jeans som jag köpte på våren ❤

6. VAD ÖNSKAR DU ATT DU HADE GJORT MER 2012?
Ha pluggat mer...

7. FINNS DET NÅGOT SOM SKULLE GJORT DITT ÅR BÄTTRE?
Om jag direkt hade vart med rätt personer

8. BÄSTA SERIEN 2012?
Pretty Little Liars och Salkkarit ❤

9. BÄSTA FILMEN SOM KOMMIT UT 2012?
Kanske Breaking Dawn part 2? Venne...

10. NÅGON SPECIELL LÅT SOM KOMMER PÅMINNA DIG OM 2012?
Måste nog säga Gangnam Style.

11. BÄSTA ALBUMET SOM KOMMIT UT 2012?
Take Me Home ofc! ;)

12. NÅGOT DU VILL SÄGA TILL ALLA INFÖR 2013?
Man har bara ett liv. Slösa det inte på att göra fel saker :)

//Pinja


The One And Only

Hej hej!

Läskigt att det är sista dagen på 2012. Det har nt varit något toppen år, nt i början iaf. Jag ska se till att 2013 blir oförglömligt, taggad! Imorn ska vi åka ifrån Helsinki och vidare till Oulainen till min mormor och morfar, woop woop! Det ska bli näjz i tåget. Låter weird, I know. Men det är faktiskt riktigt mys ❤ Omg, 8 januari kmr nästa avsnitt av PLL, yaaaaaaaaaay! Sorry men har väntat så jävla länge!

Vi kom precis tillbaka från en liten shoppingrunda. Köpte nt så mycket för hittade nt ngt speciellt. Eller asså jag betalade ju inte ;) Kan visa upp vad jag fått när jag är i Oulainen för dem har en dator där, det blir lättare. Kan säga att "jag" köpt: En kofta och ett par örhängen från Seppälä - En mössa och en halsduk från Aleksi 13 - Ett par Crocker Jeans från JC - Ett diadem från Glitter. Ja, sådär :) Vi hörs 2013, elr kanske lite tidigare... Ska fan bli bästa året ever, kanske, haha. Aja, hejdå! //Pinja❤


Lolol

Världens seriösaste rubrik. Woop woop.
Oh herregud har blivit beroende av dom två orden. Haha.
Har inte haft tillgång till mobil eller internet för den delen på ca. 6 dagar. Fattar hur jag klarade mig...
Menmen nu är jag tillbaks hemma och väntar på att klockan ska bli tolv. Hoppas på att 2013 kommer bli ett underbart och galet år. Jaa när man hänger med dom bästa kan det ju inte bli dåligt. Så som sagt var 2012 ett inte så bra år tills jag hittade dom som jag verkligen älskar. APLN<3
Btw. Min syrra och pappa skaffade oss så söta partyhattar Haha.
Men ha ett underbart nytt år alla våra fina läser och såklart alla andra<3
Natalie<3


Weirdoo

Heej! Imorgon är det 2013, hoppas det  blir ett bra år! 2012 var inte det bästa året, men det bästa som hände var att jag fick mina bästa vänner! :D ♥ Jag ska fira nyår hos min gudmor och hennes familj, fast vi ska vara hos deras grannar som vi också känner. :P Sen ska vi sova hos min gudmor. Hur ska ni fira nyår? 
 
Igår så satt jag nästan två timmar och letade efter avsnitt av Gossip Girl, de tog slut på den hemsidan jag kollade på. Men så var jag på väg att kolla på en film, men så var klockan plötsligt 1 så bestämde mig för att gå och sova. Igår under dagen så var vi och kollade på tapeter till mitt och min systers rum, men jag tror nog inte att jag ska ha tapeter här. Sen åkte vi till Bromma Blocks och skulle kolla om de fanns JC, jag tänkte köpa ett par nya Crocker i svart eftersom mina är små. Men de fanns inte så då gick vi och kollade i andra affärer. Vi ska nog idag in till stan och köpa ett par svarta jeans, tänkte ha de idag. 
 
Haha, ojj vilken sömntuta vi har här tänkte skriva godmorgon eftersom jag vaknade för någon halvtimma sen men så kollade jag på klockan.. Jag vakande vid 1 igår och dagen innan det vakande jag vid 12, haha. Men nu ska jag fixa mig och packa väskan. Jag ska försöka blogga om jag kan, kommer inte ha  tillgåg till datorn men mobilen funkar ju också. Hoppas ni har det bra!
 
Weird:
Haha sant! :P

Chilling With Style

Tjenixen!

Sitter i en mysig fåtölj, dricker fanta exotic, äter brodway chips och kollar på salkkarit. Loving life in Finland ❤ Tänker flytta, hehe. Helt randomly måste jag säga att jag älskar att det är så stora fönster här. Venne om jag orkar filma rummet för det är så stökigt, haha! Så taggad inför imorn! Shopping och nyår. Omg, 2013 imorn! Det ska bli bästa året. Massor av bloggning, träning och glamour, haha, joke. Ska satsa mer på skolan och tänka på att umgås med dem som faktiskt bryr sig. Gissa vilka det är? ;) ❤APLN❤
//Pinja


My Day

Hej hej!

Idag har jag hunnit med lite kul. Vi hann dock inte åka in i centrum.
På morgonen vaknade vi klockan nio och gick för att äta frukost. Det var gott och mångsidigt. Efter det gick vi och badade. Vi tillbringade flera timmar i badet. Det var riktigt kul. När vi var torra och utvilade bestämmde vi oss för att gå och shoppa. Det visade sig att Gallerian var ännu större än vad jag trott. Hann inte köpa annat än en kofta och ett par örhängen men hittade mkt. Det var så många affärer att vi inte hann besöka alla men det får vi göra imorn, på nyårsafton. Hoppas 2013 blir bättre än 2012 ;) Aja, hittade än fin mössa, halsduk, en jeansväst (Har velat ha en sjukt länge, hoppas jag kan köpa den ❤ Haha, paaaax!) och en bok. Det är första delen av PLL som oxå är den bästa tv-serien i världen :D Efter att vi hunnit shoppa lite så gick vi och åt på Rosso, nam! ;) Såg förresten både Natas och Aavas mössor i Seppälä.

Nu ska vi gå ner och ta en fika, yay! Imorn blir det shopping igen :) Om jeansvästen inte finns här så ska jag köpa den i Sverige, hoppas jag (PAAAAX❤) Är väldigt sugen på en parfym från Juicy Couture, får väll spara ;) Vill också ha en ny body butter från the body shop och en body mist därifrån tills sommaren.
//Pinja


Nam Nam In Finland! ❤

Hej! Vi hann/orkade tyvärr inte gå och bada idag så vi gick istället på en liten promenad på hotellområdet och sen gick vi till en enorm mataffär :)

Imorn ska vi gå och bada och sen ska vi gå och shoppa i gallerian här i hotellet. Sen ska vi maybe åka in i centrum ❤ OMG JAG ÄR FAKTISKT I HELSINKI KAN INTE TRO DET! ❤ Haha, huhh! Jag vill aldrig åka hem.

Snart ska jag kolla på lite Salkkarit men just nu så myser jag med en engelsk skvallertidning fylld med 1D. "M" heter den. Dessutom äter/dricker jag en massa finskt gott. Tupla, suffeli, panda suklaa, jaffa, sisu O lite annat. Ha det bra!
//Pinja


Dagens Outfit

Hej!

Tänkte köra en liten "Dagens Outfit" före vi drar ner till "badhallen".

C U later, //Pinja :D

Tröja - Pull and Bear
Kofta - Seppälä
Byxor - Gina Tricot



Helsinki In My Heart❤

Hej hej alla!

Allra först tänkte jag berätta att vi har kommit fram till hotellet och visst fanns det WiFi, överallt. Till och med i rummet. Hotellet ligger sisådär en kvart utanför Helsinki. Vi tog en taxi hit. Hotellet är helt underbart, här finns allt. Det finns bowling, golf, bio och minst 10 restauranger och jag räknar inte änns med dem två stora hesburger. Det finns en stor badplats med två enorma pooler och några vattenrutschkanor. Men allra viktigast, hotellet har en galleria...! Och den är faktiskt jättestor. För er som bor i Stockholm kan jag beskriva den som två eller tre gånger så stor som gallerian. Underbart! Det är fullt med alla bra butiker.

Just nu sitter jag på rummet och chillar lite. Det har vart en lång resa och vi vill vila lite. Vi har två rum med en dörr emellan. Jag och min storebrorsa delar... Det är jättefin utsikt från både hotellrummets fönster och fönstret vid hissarna.

Gud vad jag älskar Finland! Vill inte åka. Tror att jag låser in mig på toan när det är dags ;) Fast saknar såklart mina underbara..... parfymer! Haha, nej. Mina underbara bästisar ❤ Fast dem får faktiskt komma hit, kanske en ide för framtiden. Men seriöst, FINLAND ❤

Har nt hunnit shoppa mkt än, faktiskt bara ett par nya Converse. Kan Visa dem ;) Tänkte faktiskt att jag skulle kunna (KANSKE) filma en video på hotelleummet och lägga ut den, maybe?

Aja, här kommer en preview på en liten del av rummet. Det är väldigt dimmigt ute! Och about skorna... Man kan verkligen kalla mig en anglofil. Har ju ett par Hunters med brittiska flaggan med :)

//Pinja :3


Shoppingen från igår

Tröja från HM. Den är i spets om det inte synns.
Här synns det bättre.
Det synns inte så bra men tröjan har en krage med nitar på. Också från HM.
Bodysplash med skitgod doft! Från Gina Tricot.
Frågeteckens ring från Gina Tricot.
Cool ring med kors på från Gina Tricot.
//Pinja
 

Julklappar 2012

Hej! Nu är jag tbx från stan. Vi köpte en liten present till min mormor och morfar. En ny kamera ;)
 
Tänkte visa upp julklapparna jag fått <3 Fick en massa fint, yay! Fast mamma varnade mig redan i förväg att jag inte skulle få så jättemycket eftersom vi vart på Mallorca och London nyligen och på Finlandresa imorn som också var väldgt dyr (skrytre här, lol, nej, sorry). Dessutom så ska vi fixa om hela mitt rum, yay. Jag designar och mamma och pappa betalar, haha. Okej, här kommer julklapparna dåe :)
En One Direction quiz bok :)
En One Direction affisch. Hehe, man ser verkligen , I know.
One Direction kalender.
Locktång.
Take Me Home Limited Yearbook Edition.
One Direction fickspegel.
Selena Gomez - When The Sun Goes Down.
Taylor Swift - Fearless
Salatut elämät/Salkkarit (En finsk skitbra serie) Första boxen.
Pretty Little Liars box 1
One Direction lakan.
One Direction armband.
Lammulls tofflor.
Ralph Lauren parfym och bodylotion. Doftar grymmt gott!
En fin pyjamas.
Ännu en pyjamas <3
Onepiece (inte äkta) Den är iaf från London så många har inte samma :)
Ny kudde och täcke. Dem var superfluffiga och mjuka.
iPod docstation med cd-spelare också.
Bastoppar.
Fuktande dagkräm, deo, handkräm och lexington handduk. Dem bästa handdukarna i världen enligt mig. Haha, dem är så mjuka.
Mitt fin finaaa skönhetsbord <3
En ny telefon (till hela familjen)
Bluray-spelare med 3D-funktion (till hela familjen)
 
Superglad för allt fint jag fått. Trodde inte jag skulle få så mkt 1D-prylar så är superglad för det!
//Pinja
 

Update

Nu bli det en liten update, hehe! ;)
 
Igår var jag med Lisa och shoppade på mellandagsrean. Hittade två tröjor, två ringar och en bodysplash. Tänkte visa upp det lite senare idag eller imorgon. När jag hade kommit hem från vår lilla shoppingrunda så satte jag och pappa ihop mitt skönhetsbord. Kan jag också visa upp ;) Kanske jag faktiskt kan visa upp alla mina julklappar. Just nu sitter jag och kollar på gamla salkkaritavsnitt från 2008. Grymmt bra! Tänkte också äta lite knäck före jag börjar fixa mig. Jag och mamma ska nämligen ut på stan.
 
Imorn ska jag till Finland, yay! Först ska vi till Helsinki. Vi kommer bo på ett bad/spahotell. Yay, det finns en massa pooler och rutchkanor och annat kul. Därifrån kommer jag kanske ändå inte kunna uppdatera. Men sen ska vi åka upp till en liten stad nära Oulu där min mormor och morfar bor. Därifrån kan jag uppdatera. Aja, måste pysa nu, hejdå!
Hotellet <3
//Pinja
 
 

26/12 2012

Heej! Har inte haft tid att blogga, haft en mysig jul med familjen och varit upptagen har faktiskt inte använt datorn alls på någon vecka. Men ja, nu är det ju lov. Jag va med Pinja på stan, Pinja köpte sig lite grejjor, men jag däremot hittade inget förutom en body splash som Pinja också köpte. Jag fick ett par Hunters, smycken, smyckesskrin, nu typ ''ull-papperskorg'', money, biobiljett, 1D affish och film, ny maskara, mumin-mugg, presentkort, godis och vantar utan fingrar i julklapp och så ska vi också fixa om hela mitt rum, woop! 

God Jul!

Ville bara önska alla en riktigt god jul! Hinner inte skriva mkt för jag är upptagen med att ha det mysigt med familjen. Snart börjar Kalle Ankas jul också! Sen ska vi göra klart maten och när vi har ätit ska vi öppna klappar. Jag uppdaterar mer imorgon! Ha en riktigt god jul! ❤🎅


Hejsan igen!

Har inte kunnat blogga på ett tag av lite personliga skäl... Men Im back! För ett tag iaf. Har precis vaknat och ska ta en dusch snart. Ja, mycket har hänt sen jag bloggade sist. Vi fick t.ex. våra betyg i fredags. Rätt nöjd faktiskt. Efter skolavslutningen åkte vi till en kinarestaurang med cheyorna och käkade buffe = Nam!

Idag ska jag göra massor:)
Julbaka, pynta granen, paketera, städa och en massa annat. Imorn blir det nog bara ett inlägg på morgonen och sen lite efter jul kan jag sätta upp massa bilder och så :) Tänkte köra rätt tradisionell jul. Elr ja, som jag brukade göra när jag var liten. Vakna rätt tidigt på morgonen (08.00) ta godiset som finns under granen (chokladtomtar etc.) och kolla på julprogram hela morgonen. Kanske känna på klapparna lite ;) Sen blir det gröt. Efter det tänkte jag baka något och sen äta jullunch. Sen brukar vi gå ut på promenad och komma tillbaka exakt före Kalle Ankas Jul, ett måste ;) Efter den mumsiga julmiddagen som också är en av dem bästa delarna med julen så blir det att öppna klappar <3 Vi brukar fira jul bara med familjen. Alltså bara vi fyra.

Den 26 tänkte jag och Lisa shoppa på mellandagsrean och den 28 ska jag till Finnelandet <3 Det blir kanske något inlägg senare på dagen.
//Pinja


BFF TAG med Aava

Hej! vi tänkte göra en skriftlig tag här :) Det kanske blir en video tag någon annan gång. Let's do it!
 
1. HUR OCH NÄR TRÄFFADES NI?
Vi träffades första dagen i förskoleklassen. Vi var inte bff då, men ändå vänner :)
2. VILKET ÄR ERT FAVORITMINNE TILLSAMMANS?
Antagligen igårkväll när vi hade PLL-sleepover
3. BESKRIV VARANDRA MED ETT ORD
AAVA: Pinja är antingen rolig eller galen
PINJA: Aava är nog galen ;)
4. VAD ÄR DITT DRÖMJOBB?
Aava: Sångare, designer och modell
Pinja: Oj oj, hehe! Skulle verkligen vela ha en riktigt framgångrik blogg och sen starta ett klädföretag. Men jag vill ha ett "riktigt" jobb också, typ tandläkare.
5. VILKET ÄR DITT FAVORIT SMINKMÄRKE?
Pinja: MNY, ID
Aava: MNY, Isa Dora
6. ÄR DET NÅGOT SOM RETAR DIG MED DEN ANDRA PERSONEN?
Pinja: Nej, det är det inte :)
Aava: Nepp
7. OM DU SKULLE KUNNA ÅKA NÅGONSTANS I VÅRLDEN MED DEN ANDRA PERSONEN, VART SKULLE DET VARA?
Pinja: Bangkok. Där finns all bra shopping som inte finns i Sverige. helt olika grejer liksom :) Det är ett jättevackert land med fina byggnader och olik kultur. Vi måste åka dit tsm någon gång! dessutom är det varmt där och skönt att simma :)
Aava: Paris. För att vi båda gillar att shoppa och det finns bra shoppingplatser och jag skulle vilja gå till eiffeltornet.
8. VEM TAR PÅ SIG LÄNRE TID ATT FIXA SIG PÅ MORGONEN?
Aava: 30 - 45 min, att fixa mig det beror på om det är sovmorgon eller inte. ;)
Pinja: Det tar ungefär 20 min för mig :)
Alltså är Aava slöare för hon ska måla ansiktet också :P
9. FAVORIT ÅRSTID?
Båda: SOMMAR!!!
10. KLACKAR ELLER LÄGENHET?
Aava: Lägenhet
Pinja: Lägenhet
11. BYXOR ELLER KLÄNNING?
Pinja: Ifall det är på mig själv, byxor.
Aava: Samma :)
12. FAVORITDJUR?
Pinja: Hund :)
Aava: Katt
13. OM DITT HUS BRANN NER OCH HELA DIN FAMILJ VAR SÄKER, VAD SKULLE DU TA MED (EN SAK)?
Pinja: Min laptop
Aava: Min mobil
14. KOMEDI; SKRÄCK ELLER CHICK-FLICK?
Aava: Komedi
Pinja: Komedi
15. BLACKBERRY ELLER IPHONE?
Aava: iPhone
Pinja: iPhone
16.FAVORITFILM?
Pinja: Charlie St. Cloud
Aava: 17 again
Go Zack Efron :)
17. FAVORIT TV-SERIE
Båda: PLL ofc! <3
Hahaa, vi ! :)
//Pinja och Aava
 
 
 

~Two of us~

Hej alla fina! Det är Aava och Pinja här. Vi hade som sagt våran PLL-sleepover <3
 
Igår efter skolan gick vi till Donken för att vi blev törstiga. Helt spontant liksom. Vi beställde var sin cola och satte oss vid ett bord. Plötsligt fick vi syn på två av våra vänner från skolan som också råkade vara där. Vi satte vid samma bord och skrattade ett bra tag. Efter att vi hade "lekt" lite, druckit upp våra color och hade ordentligt ont i magen så bestämmde vi oss för att ta oss hem. Före det blev vi ändå rätt sugna på ben & jerry's så vi var tvugna att gå och köpa var sin. Vi köpte också en massa annat gott som pizza, godis, chips och läsk. När vi äntligen var hemma så kollade vi på en finsk serie (salkkarit) och vi försökte kolla på lite GG men det var inte riktigt vår grej så vi stängde av. Lite senare på kvällen fyllde vi soffan med kuddar och täcken, dök i och började kolla på vår favvo-serie PLL <3 Vi tog en liten paus och pratade en hel del. Sen kollade vi igen. Vid ungefär halv tre så la vi oss.
 
Idag har vi fortsatt att kolla på PLL och ska kolla klart. Sen ska vi göra lite andra rolige grejer, kolla nyaste salkkarit och så. Hejdå, fast före vi går så bjuder vi på lite bilder :)
Inte direkt lite onyttigt ;)
Världens finaste bild på aava men inte på mig :P Ben och Jerrys, happy girls!
Haha, i pizzerian fanns denna roliga :)
Så himla myysiigt!
Sötnos från PLL!
 
Vi hade skitkul och supermysigt!

//Pinja & Aava :)
 

~Don't live by the rules~

Hej! Tänkte köra med en sånhär vacker dramatisk rubrik. Det låter så... dramatiskt, haha. Obvious! :)
 
Förlåt att jag inte lagt tid på att blogga på ett tag nu, men jag har satsat på skolan och vännerna nu. Fast från och med NOW blir det mer bloggning. Även fast vi inte har några läxor eller prov så har vi annat att göra och extra hårt arbete i skolan av någon andledning. Dessutom försöker jag imponera lärarna i sista sekund, hehe! Men asså det som är plusset med att gå i samma klass med sina bästa vänner är att man får hänga all the time, hihi :)
 
Imorn är det fredag, yay yay! Vi slutar lite extra tidigt för vi har ingen teknik. Aava kommer hem till mig och vi ska ha lite PLL (Pretty Little Liars)-tjejkväll. Vi ska göra lite annat oxå, kanske ett extra långt blogginlägg...? Vi ska kanske gå och köpa julklappar först, har fortfarande inte köpt några, pinsamt! :O Längtar verkligen till julen! Allt är så mysigt, fettbra med en vit jul. Förra året hade vi inte den turen. Skulle också vela lista ut hur man använder min webbkamera så att jag kanske kan vlogga någon gång, det vore kul att pröva! Längtar NÄSTAN mer till jullovet än själva julafton. Vill nämligen till Finland jättemycket <3 Saknar det så att hjärtat nästan brister :(
Hos en släkting i Finland. De har världens finaste hund Roope :)
Deras vackra gård <3
//Pinja

Less is More~

Skolan är äntligen slut~
Och jag och tjejerna sitter och läser tidningar. Mys~
Tänkte bara visa upp lite bilder och så.
Men som sagt en bild säger mer än tusen ord♥
//Natalie~


Svar :)

Fick syn på en kommentar och tänkte ta och svara på den! :)
Frågan:
 
Fin blogg <3
Undrade bara:
-Vilka bloggare är era egna favoriter?? :)
 

För det första, tack för komplimangen! Venne om dem andra tjejerna men men... Ja du, har inte riktigt tänkt på om jag har några "favoriter" men har nog några bloggar som jag gillar speciellt mycket läser och gillar. då måste jag nog säga;
 
Foki
För att hon alltid är så positiv och glad is in blogg. De andra elitbloggerskorna kastar alltid smuts på varandra och kaxar runt sig. Hon gör adrig det! Dessutom är hennes liv ett sånt som jag skulle vela ha själv. Alla fina kläder hon har och den mordena lägenheten, hon bor i ett vackert land mm. Bloggen är full av färggranna bilder och positiva texter och videor <3
 
Tinkerbella
Hon bor i Sverige men ändå så är hennes liv så glamouröst. Hon skriver också positiva texter och tar fina bilder. Hon visar upp kläder och gör ofta nya, fina designer till bloggen.
 
   
//Pinja :)



London <3

Hej! Tänkte nu skriva en av London-inläggen. Kommer alltså att skriva två stycken, en om klädaffärer och lite andra affärer och sen visar jag alla olika bilder och andra ställen jag var på :)
 
London är fullt av fina olika affärer. Shoppingen är underbar och till och med mataffärerna är bättre än här, enligt mig. So, let's do this! Kommer tipsa om några bra ställen och några dåliga ;
 1. TOPSHOP
I London finns en jättestor TopShop på fyra våningar. Visst, TopShop finns i Sverige också men det här var något helt annat! Väldigt coolt!
 
 
2. HOUSE OF FRASER
Det här är ett stort varuhus fullt av allt, här köpte jag mina UGGs, billigare än i Sverige. Stort fint varuhus, besök om ni ska till London!
 
3. JOHN LEWIS
Ännu ett varuhus, också rätt billigt men ändå fint! Fullt av alla fina märken men för mindre än i Sverige. Fick mina Hunters här, några hundringar billigare.
 
4. NANDOS
Inte en affär, en restaurang. De har bara kycklingrätter. Ett måste om man är en Directioner, Nialls favoritrestaurang. Det var supergott! <3
 
5. KFC
En snabbmatsrestaurang med typ kycklingvingar, majkolvar, hamburgare, pommes mm. Ganska fettig mat men det var ändå gott.
 
6. SELFRIDGE
Fint men lite dyrare varuhus. Köpte inget därifrån men det var skitmysigt!
 
7. UNIQLO
Läste om den här affären på nätet och alla sa att den var jättebra. Jag tänkte att affären skulle vara full av allt möjligt fint. När jag gick in där var det verkligen en besvikelse! Alla kläder var jättefula och tråkiga. Rekommenderar verkligen inte!
 
8. PULL & BEAR
Skitcool affärer där kläderna är av en lite rockigare stil. In love with this place! Must see!
 
9. MILKSHAKE CITY
(Förlåt, kunde inte få en bild på hela skylten) En liten milkshakebar som ligger i en av Londons förorter. Det var svårt och krångligt att hitta dit och det tog rätt lång tid. Men under resan fick man se olika delar av London, riktigt fint! Hade läst om detta stället för rätt länge sen och har velat gå dit sedan dess. Det finns nämligen en One Direction milkshake där. De har själv varit där och valt smakerna och allt. Verkligen värt att gå till och den smakade riktigt gott!
 
10. PRIMARK
Stor affär med kanske inte världens bästa kvalite på kläderna och dem andra sakerna men den bra sidan är  att det finns skitmycket fina kläder. Om man hittar något så behöver man inte änns kolla på prislappen för man har råd med det ändå. Ett ställe värt att besöka!
 
11. CLAIRE'S
En söt accesoaraffär. Dem har vanliga skitfina smycken och andra accesoarer och kändisprylar. Bl.a. One Direction, Justin Bieber, Twilight och Hunger games. Ett måste!
 
12. FOREVER 21
Bästa affären någonsin. Fina smycken, pyjamasar, festkläder och och andra kläder. Inte för dyrt men bra kvalite med kläderna ändå. Älskar detta stället! <3
 
13. MARKS & SPENCERS (INTE HELT SÄKER PÅ NAMNET...)
En matbutik som är fullspäckad med allt möjligt. De stora M&S har kläder och sånt också men Simply Food affärerna har bara mat. Till och med mataffärerna är perfekta. Allt engelskt godis är så himla gott...!
 
14. HARRODS
Mysigaste "varuhuset" i hela London! Försökte ta bild på huvudentren men det det gick inte... Varuhus med mycket av allt och en massa fina cefeer för olika humörer. Detta är ett måste för alla som ska till London! Allt är väldigt mysigt och det var fullspäckat med julsaker och stora avdelningar med julgodis.
 
Alla klädaffärer i London är fulla av olika kläderoch accesoarer, man hinner nästan inte se allt. Verkligen ett ställe värt att åka till och min favoritstad i hela världen (förutom städerna i Finland). Det är så mysigt och trevligt där! Allt är perfekt där och alla borde åka dit åtminstonde en gång, wonderfull! Kan på riktigt inte förklara med ord om hur underbart det är där.... <3 Hann inte ta bild på alla affärer men men....
Ha det bra!
 
//Pinja
 
 
 

-Nonn just random-

 Heeeyy! wazzup? 
 
sitter hemma och har inge att gööra.... Vi (min familj) kom just från badhuset och där min syster hadde simskola *yay*not* höhhö...
Jaa inget vanligt som har hänt idag bara skula, skoola och hmm skola ... *boring* men sköönt vi har inge prov längre före jullovet! :D jag åker till finland på love och jag lovar att jag ska blogga lite iaf
.

  haha har ritat den i min engelska häfte hadde liiiite tråkigt ;p 
  hahahahah jag och min kompis vi hadde
lite tråkigt såå vi målade halva ansiktet till monsters c: 
  fettt juulstämning jaow<3                            puss byee //Aava 
(venne hur man förstorar bilder ;( höhöh)
 

Finally♥

Äntligen har jag kommit in på blogg.se.
Har försökt komma in här sjukt länge.
Men Ja.
Tänkte skriva lite om mig. Tjejen bakom skärmen.
Heter som sagt Natalie men kallas Nata av typ Ja nästan alla.
Fyller 14 i februari.
Har en mamma, pappa och en lillasyster. Och ett marsvin.
Älskar 1D precis som alla andra som driver den här bloggen.
Men Ja.
Puss Hej
//Natalie


-A Day Like All-

Hej! Idag har jag varit hemma hos Lisa. Vi fixade lite med bloggen, en header och bytte design. Vi har inte sattit ut headern än men Lisa ska göra det någon gång snart, tror jag, haha! Annars så kollade vi på olika roliga videos, åt kladdkaka, pratade och var i affären. Efter några roliga timmar gick jag hem. Nu har jag slappat hela dagen och ätit chips som tröst till att det är skola imorn. Ooh, orkar nt! Tur att det inte är några prov före jul längre. Oh men gud! Snart är det jul, yay! Ska nog publicera London-inlägget någon dag i veckan, hejdå!
Haha, mitt öga!
Hade tråkigt så gjorde detta på Lisas lås. Ni som har kollat på PLL fattar nog.
När vi fikade för några veckor sen. Fett gott!
 
//Pinja

Väntaar :D

Heej! :D Sitter hemma och väntar på Pinja, Nata och Aava kunde inte :( Men jag och Pinja ska kolla lite till bloggisen och såå :D Så gå och möta upp henne straxii, skriver mer sen! :D

appel candy (namm ;)) and 16 days left :DD

heeej wazzup? :D 
 
väldigt jobbig dag idaa (puhh) jag fick (tvungen) vakna 9 sen skulle vi till stan o handla julklappar till mina kusiner som vi skulle hälsa på senare på kvällen... vi köpte oxå en present till Annas (min syster) kompis syster för hon fyllde år :D (gratttiisss millaaa :DD ;)) (VET ni VEM jag såg i affären? juuu han som spelar felix i solsidan HAHA var tvungen!! ;) ;P) efter vi handlade så såg vi typ en ''kiosk'' elr venne vad jag ska kalla det men aa nått iallafall, så där köpte jag churros (som jag inte vet vart dom är nu ;( ;p) och mina syskon köpte godis :) 
När vi handlade färdigt gick vi o åt på en fin resturang och jag tog nån biff  menu, efter vi ätit åkte vi hem och mina syskon gick till kalaset och firade milla i 30 min sen var vi tvugna att åka igen :PP... det tog typ en halvtimme att åka till mina kusiner om inte mer men vi hadde kul iaf :D ;) jag fick lite julklappar o presenter för jag hadde fyllt år (föör några månader sen) ;) :P jaa o sen på kvällen åkte vi hem o nu är vi hemma (puhh !! )

 
 ääär jätte gla' fick britney spears parfym :D <3<3 (sen fick jag oxå nagel kitt, mobil skal osv :D)
 
 
           

haha var tvungen ;P 8 luckan :D 16 dar kvar till jul! <3

Justgirlythings <3

 
 

 
<3
//Pinja

Min daag! :D

Heej! Idag var jag på tjejklubben med Nata, vi bakade, pysslade och pratade. Efter gick jag och Nata till stan för att köpa julklappar, Nata köpte till hennes båda föräldrar, men jag visste inte vad jag skulle köpa till my family.. Ska gå igen imorgon med mams och ska nog också gå på måndag :D Som Pinja skrev tänkte vi kanske träffas imorgon och fixa lite med bloggisen! :D 
 
Sitter hemma och tittar på Harry Potter, och strax börjar AFV! :D 
Weeiirrdd! :P

Today :3

Hej! Om några timmar ska jag iväg på teater med familjen. Inte riktigt superexalterad men aja... Ni får lite bilder sen ;DD Tror att vi ska se A Christmas Carol :) Vi nämnde ju att vi har haft en blogg förut och vi fick sluta med den av olika själ, jag hade tänkt skriva ett par inlägg där om min resa till London men hann aldrig så tänkte göra det här under helgen :) Imorgon, alltså söndag så tänkte vi KANSKE träffas med tejerna och baka och kanske planera lite till bloggisen :3 Det känns så skönt att alla prov och presentationer är slut, yyeah! Kan fortfarande inte tro det...! Är jättehungrig, ska nog ta mig någon mat, hejdå än så länge!
Fin earcuff jag fått av Lisa<3
 
//Pinja

*Mode*

Här kommer lite outfits jag sattit ihop på polyvore.

Sweet rock queen <3
4 summerparty chicks, gissa vilka fyra jag tänkte på?? ;)
4 party chicks, samma fyra cheyor igen ;D
Sommardags outfit <3
//Pinja
 
 

7/12 2012

Heej! Jag var sjuk igår och i Onsdags och pluggat till historia och engelska och tittat på filmer så har inte helt änkelt orkat blogga, var ganska svag.. :/ Men nu är jag pigg igen! :D Hade en jätte bra dag idag! Efter skolan åkte jag och Pinja in till stan, vi åt lite, tittade på kläder och var i Media Mark i typ 2 timmar, det var riktigt kul, vi tog bilder, haha, kollade på coola prylar och massa annat! Nu tittar jag på X-Factor, undrar vem som åker ut, tror nog att det är Awa som vinner! :D Här får ni några kollage :D
Disco night :D
Älskar denna klänning! :D
Jag :D

Funny 1D picz!

 Nu kommer lite roliga 1D bilder, "riktigt inlägg" kommer senare ;)
Tog bara den här bilden för att den var så himla HOT *__*!!!
//Pinja
 
 

På väg till skuulan (inte sjuk längre yay!)

Heej:D är på väg Till skulan nue (yay men endå inte) YeS det är fredag idag:D ;3 har varit sjuk 3 dar!;( (puhh) hihi iiuuu usch vad läskigt vi har prov idag! Wish me goodluck ;o
Hihi ni vill nog se min outfit som jag har idag;) jjaa såklart ni fåår ;P ;D x)

(ser nog helt muckad(stavning) ut:P)


FINLAND <3

Hej! Allra först vill jag säga grattis på självständighetsdagen Finland! För att fira bakade jag en kladdkaka och mamma blev jätteglad när hon kom hem <3 Jag stannade hemma idag,skit! Hade ont i halsen, skulle velat gå till skolan! Vi skulle ha haft simmning idag och jag missade simningen förra året också D; Omg, imorn har vi SO-prov och jag och Lisa har Oral-presentation. Det är på engelskan och man ska ha en kort presentation på tre minuter om någon film, resa eller någon plats, vad som helst! Är jättenervös! asså det skulle vara en annan sak om man skulle ha presentationen på svenska eller finska men man ska ha den på engelska. Känner mig ättedålig på det....! Aja, vi får hoppas på att jag inte dör!
//Pinja

Hej!

Hej! Fortfarande sjuk, mår jätteilla! I fredags så var jag och Lisa ute på stan efter skolan. Jag köpte en ny baddräkt och när vi skulle gå hem köpte vi varm choklad från pressbyrån <3 Dem hade satt upp små jul/vinterstånd som sålde donuts, sockervadd och annat smått och gott. Julig känsla <3
//Pinja


Sorry <3

Hej hej! Min vardag har nu i flera veckor bara innehållit pluggning och läxgörning så jag  har inte hunnit med mycket annat. Jag kommer ihåg hur man längtade till julen redan i juli när man var liten. Nu hinner man inte riktigt längta. Ofc ska det bli kul med jul och längtar jättemycket! Men tiden går bara snabbare nu ;)
 
Idag kännde jag mig lite sjuk så jag stannade hemma. Har ändå städat i mitt rum lite. Gjorde nyss lite food, senare ska jag plugga ;DD Vill verkligen gå till skolan imorn, vi ska ha simmning. Nu ska jag äta min mat (smoothie gjord av björnbar, blåbär, banan, jorgubb och mjölk och en röra med egg, bacon, lök och brödbitar) och kolla på en serie.
 
Jag vet, bildkvaliten suger!! Har bett pappa att gå och köpa en ny kamera men han har inte gjort det än...
Jag vet att mitt rum är jättebarnsligt och fult men har planerat en omgöring som involverar ett skönhetsbord och klädställ mm.
 
Har ett jättefult skåp i väggen i mitt rum. Inne i den finns rör och slddar och sånt så dekorerade den med bilder på saker jag gillar ;D
Snöö <3
Smoothie <3
 
Det är skitmycket snö ute, typ snöstorm!
//Pinja
 
 
 
 
 

sjuk inte bästa jag veeeet ;(

Heej wazzup? :D

jag är sjuk idag men inte såå värst var mer sjuk igår idag äre typ min ''vila'' dag elr hur man säger så ;P Pinja och lisa är oxå sjuka stackars dom ;( HAHA stackars nata oxå hon är själv i skolan (undra om hon går till bändi idag ;O vi får se) jaa men aa jag ligger i sängen med datan i famnen och mamma gick till gymmet så hon kommer snart typ klockan 1 HMmmm undra vad jag ska äta för lunch hahaha undrar mycket JAOW ;) :D 
  haha jaag typ på måndags ;D
 
          hhahhhhhhaaa min katt och hennees vännnn ;) <3
 
neeeeeeeeeeeeee kryya på er !!<3<3<33



Pluggos :D

Heej! Ganska länge sen jag bloggare, det har varit så mycket prov, läxor och allt så jag har inte hunnit. Men idag har jag pluggat, varit på stan med Linn för hon köpte en Gant-tröja och sen när vi kom hem pluggade jag mer och så kom pappa hem med Hunters, svarta matta. Viljat ha så länge nu så yay äntligen, men haha inte säkert att jag får behålla de än. :P Ska få de i julklapp (hade de i mitt rum så kom mamma in och ba d u har inte sätt dem, de finns inte här i rummet, så de är antagligen julklapp) menaja:P Kan tyvär inte sätta ut bilder får göra detvimorgon :P